Помощ

Отговори на вашите въпроси при поръчка на портрет

1. Как да поръчам портрет по снимка?
За ваше удобство към всеки вид портрет има удобна форма за поръчка, която позволява да напишете своите изисквания и снимки, от които да нарисуваме портрета. Към всяка снимка може да пишете пояснение.

2. Какъв тип портрет да избера?
Съветваме ви да прочетете внимателно описаните различни типове. Няма “правилен” и “грешен” избор. Всичко зависи от желанието, настроението и възможностите, които имате. Всеки тип портрет ще донесе много усмивки по лицата на тези, които го получат!

3. Колко снимки да кача?
Най-важното е да качите ясни снимки с добро качество. Ако снимките са с лошо качество, ще се свържем с вас, за нови. За предпочитане е да качите снимки от фотоапарат, а не от Facebook, тъй като качеството ще е много по-добро. Изберете любима снимка – от нея ще нарисуваме портрета. Помнете, че портретите са рисуват въз основа една основна снимка. Все пак за едно лице, може да качите 1-2 допълнителни снимки извън основната, за да добием обща представа.

4. Как става заплащането?
Заплащането е с наложен платеж. При повече бройки се заплаща капаро.

5. Как се осъществява доставката?
Доставката е чрез куриерска фирма Спиди АД и за поръчки до 250 лв. е за ваша сметка. При поръчка над 250 лв. ние поемаме доставката.

6. За колко време се изработва един портрет?
 
Обичайно времето за работа е 3-5 дни (без да включваме времето за доставка, което е 1 ден за гр. София и 2 дни за останалите градове в страната). В зависимост от степента на натовареност, може да поемаме и бързи поръчки!

7. Мога ли да направя специална поръчка – друг размер, повече хора и т.н?
Да, може да отправите вашето запитване чрез формата за контакт и ще се свържем с вас за уточняване.